Kabinet Premijera

Tel.: 030-518-673

Utorak, 27 Februar 2024 - Vlada SBK - KSB

Predstavnici Univerziteta u Travniku, Fakulteta za tehničke studije, posjetili su premijera Srednjobosanskog kantona Tahira Lendu i upoznali ga s tim da će se u maju 2024. godine održati „Međunarodni simpozij tekstilnog inženjerstva i modnog dizajna“.


Ovogodišnji TImod-2024 ponudit će učesnicima certificirani seminar za profesore srednjih tekstilnih škola iz Bosne i Hercegovine, ali i regiona, te takmičenje za učenike srednjih škola, po novom konceptu, i modne revije koje su osmišljene na potpuno drugačiji i inovativniji način.


Prvog dana „Međunarodnog simpozija tekstilnog inženjerstva i modnog dizajna“ podijelit će se certifikati i zahvalnice učesnicima seminara, a drugog dana proglasit će se pobjednici i dodijeliti nagrade.


Premijer Srednjobosanskog kantona je rekao kako će Vlada Srednjobosanskog kantona dati podršku kako organizatoru tako i učesnicima koji će svojim dolaskom promovisati Srednjobosanski kanton.

slika TIMOD

Objavljeno u Novosti*

POVODOM DANA NEZAVISNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE, SVIM GRAĐANIMA SREDNJOBOSANSKOG KANTONA, UPUĆUJEMO NAJISKRENIJE ČESTITKE.

 

PREDSJEDNIK SKUPŠTINE

SREDNJOBOSANSKOG KANTONA

Dražen Matišić, dipl.ing. elektrotehnike v.r.

ZAMJENIK PREDSJEDAVAJUĆEG SKUPŠTINE

Salkan Merdžanić, dipl.ing. šumarstva s.r.

ZAMJENICA PREDSJEDAVAJUĆEG SKUPŠTINE

Ljubinka Atanasijević s.r.

Objavljeno u Novosti - skupština