Ministarstvo gospodarstva / Novosti

5. Međunarodni Kahramanmaras Kongres o ekonomiji upravljanja i politici (KAYES) u organizaciji Udruženja za socio-ekonomska istraživanja Euroazije održat će se od 15. do 17. septembra 2022.godine.

Konkres će se realizovati ličnim učešćem u kongresnom i kulturnom centru Merinos Ataturk (Bursa, Turska) i putem online platforme na temu na temu “Zelena ekonomija u poljoprivredi, turizmu i energetici”.

Cilj KAYES-a je da sa Vama i drugim značajnim kolegama razgovara o poljoprivrednom, turističkom i energetskom sektoru, koji su veoma značajni za ekonomski, društveni i politički razvoj zemalja u svim aspektima na naučnoj osnovi.

Informacije o registraciji, predaji sažetaka, mjestu održavanja i ostalim potrebnim detaljima možete pronaći na kayes.asead.org.tr.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti i putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili direktno na telefon +90 532 327 6328.

Uz nadu da se vidimo na KAYES-u, šaljem Vam srdačne pozdrave.

Prof. dr. Ibrahim Ornek
Predsjednik Izvršnog odbora KAYES
Predsjednik ASEAD-a

Spisak podnosioca prijava koji ne ispunjavaju uslove Javnog poziva za odabir korisnika sredstava sa pozicije “Subvencije privatnim preduzećima i poduzetnicima - podrška razvoju poduzetništva i pokretanju novih Start - up kompanija“ za 2022. godinu, broj: 05-14-1966/22 od 16.03.2022. godine.

 

SPISAK

24 Lipanj
2022