Utorak, 30 Siječanj 2024 - Vlada SBK - KSB

EU4AGRI Vas poziva da nam se pridružite na ONLINE konsultacije koje će se održati u 31. januara 2024., putem Teams online platforme povodom trenutno otvorenog Javnog poziva za primarnu poljoprivrednu proizvodnju.

Naše projektno osoblje EU4AGRI pojekta, pružit će Vam potrebne informacije o našem najnovijem Javnom pozivu za podršku investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju, koji je objavljen 15. decembra 2023.godine. Krajnji rok za podnošenje prijava je 20. februar 2024.godine.

Termin održavanja online konsultacija je:

  • Datum: 31. januar 2024. (srijeda) 
  • Vrijeme: 14:00 sati

Link za registraciju na ONLINE konsultacije: forms.office.com

  • Krajnji rok za registraciju na online konsultacije je 30. januar 2024.godine (utorak), do 15.00 sati.

Nakon registracije putem linka iznad, bit će Vam poslan e-mail sa pristupnim linkom za učešće na istim.

Molimo Vas da prije nego što započnemo online konsultacije, pročitate Smjernice ovog javnog poziva. To će nam pomoći da efikasno odgovorimo na što više konkretnih pitanja koja se odnose na sam ovaj javni poziv. Vaša prisutnost na ovoj sesiji može biti ključna za uspješnu prijavu i ostvarivanje podrške.

Radujemo se Vašem prisustvu i nadamo se da ćemo zajedno postići uspjeh u podržavanju primarne poljoprivredne proizvodnje u Bosni i Hercegovini.

Delegacija Vlade Srednjobosanskog kantona predvođena Premijerom Tahirom Lendom u periodu od 22. do 26. januara 2024.godine boravila je u službenoj posjeti Republici Turskoj.

Objavljeno u Novosti