civilna.jpg 

akcioni1.jpg  

 civilna.jpg 

0800-privreda.jpg


SREDNJOBOSANSKI KANTON U BROJKAMA
CENTRAL BOSNIA CANTON IN FIGURES

Download PPT:
Bosanski PPT - 9 MB
English PPT - 9 MB

Imamo 7 gostiju na sajtu
Kant. up. za civilnu zaštitu
SLUŽBE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE S VISINA KSB ANGAŽIRANA U POTRAZI ZA NESTALOM OSOBOM PDF Ispiši
Petak, 18 Novembar 2011
Image
Potraga za nestalim Franom Kvesić, sin Slavka, rođenog 14.10.1968.godine iz Širokog Brijega traje od 07. studenog kada je Policijskoj upravi Široki Brijeg prijavljen nestanak Frane Kvesića na području općine Jajce. U potrazi su sudjelovali pripadnici policijskih snaga, članovi rafting klubova, GSS-a, ronilačkih klubova, prijatelji i rodbina.
 
ORGANIZIRANA OBUKA KANTONALNE SLUŽBE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE S VISINA PDF Ispiši
Petak, 04 Novembar 2011
Kantonalna uprava za civilnu zaštitu je 15. i 16. listopada 2011. godine organizirala obuku pripadnika Službe za zaštitu i spašavanje s visina sukladno Nastavnom planu i programu obuke struktura sustava zaštite i spašavanja.
 
ZDRUŽENA VJEŽBA GSS STANICA TRAVNIK I GSS STANICA ZAVIDOVIĆI PDF Ispiši
Utorak, 05 April 2011
Image
Na Vlašiću je od 11. 03. do 13. 03. 2011. godine organizirana združena vježba Gorske službe spašavanja stanica Travnik i Gorske službe spašavanja stanica Zavidovići. Vježbi su bili nazočni i predstavnici Uprava za civilnu zaštitu Kantona Središnja Bosna i Zeničko-dobojskog kantona, te više medijskih kuća.
 
SVEČANO OBILJEŽEN 1.OŽUJAK DAN CIVILNE ZAŠTITE PDF Ispiši
Utorak, 08 Mart 2011
SVEČANO OBILJEŽEN 1.OŽUJAK DAN CIVILNE ZAŠTITE FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE I SVJETSKI DAN CIVILNE ZAŠTITE
Image
Kao i ranijih godina i ove godine je u povodu obilježavanja 1.ožujka Dana civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine i Svjetskog dana civilne zaštite, dana 25.02.2011.godine u 9,30 sati, u zgradi Vlade KSB, održana svečana sjednica Kantonalnog stožera civilne zaštite. Na sjednici su pored članova Stožera civilne zaštite bili nazočni: predstavnici ministarstava KSB, pomoćnici načelnika općina za civilnu zaštitu, predstavnici službi zaštite i spašavanja KSB, predstavnici nevladinih oraganizacija, predstavnici medija, te dobitnici priznanja civilne zaštite.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 45 - 48 od 48